top of page

ANNA-SOPHIE BOSCH

33 JAAR. ENSCHEDE.

IS SAMEN MET FRANK. HEBBEN SAMEN DOCHTER MARIE. IS EIGENAAR VAN APPELTJES VAN ORANJE. HOUDT VAN PROSECCO. VINDT MEI DE MOOISTE MAAND VAN HET JAAR. EN GAAT HET LIEFST OP STEDENTRIP NAAR LONDEN.

0C71AE1F-2FC2-4984-9B89-DD13C5FAFFF5.jpeg

FRANK GORKINK

35 JAAR. ENSCHEDE. IS SAMEN MET ANNA-SOPHIE. HEBBEN SAMEN DOCHTER MARIE. IS GEK VAN FORMULE1 EN MAX VERSTAPPEN. GEBOREN IN HENGELO. GAAT GRAAG VISSEN OF VLIEGEREN. HOUDT VAN SPECIAALBIERTJES EN IS EEN ECHTE VLEESETER. 

78550E4C-16D4-4087-BE08-25AE6C449C13_1_201_a_edited.jpg
Henrietta Besselink.jpg

HENRIËTTA BESSELINK 

35 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET MICHEL. HEBBEN SAMEN ZOON STEN. IS GEBOREN IN ZUID-AFRIKA. EN GAAT DRUK BEZIG OM ONZE LUNCHROOM IN DE SPINNERIJ TE VOORZIEN VAN DE LEKKERSTE PRODUCTEN.

INEKE POSTMA

32 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET MARC. HEBBEN SAMEN ZOON VIC. IS ONS PATISSIER  'APPELTJE'. BAKT DUS DE STERREN VAN DE HEMEL. GAAT VAAK EVEN KIJKEN BIJ FESTIVALS IN TWENTE. EN HEEFT ROOTS IN GENEMUIDEN.

KJELD VAN OORT

24 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. HEEFT NET ZIJN OPLEIDING BAKKER/ONDERNEMER AFGEROND AAN HET ROC. SCHREEF IN ZIJN SOLLICITATIEBRIEF DAT HIJ HEEL GRAAG DE OVER THE TOP TAART WIL LEREN MAKEN. EN HEEFT VEEL ENGELSE VRIENDEN.

Kjeld van Oort.jpg

JAN WILLEM HEKKET

24 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. HEEFT FLINK WAT HORECA ERVARING. KAN HEEL GOED HOCKEYEN. GAAT WAARSCHIJNLIJK BEGIN NOVEMBER VOOR ZIJN AFSTUDEERSTAGE NAAR AUSTRALIË. WE KUNNEN DUS MAAR KORT VAN ZIJN (KOOK)KUNSTEN GENIETEN. 

Jan Willem Hekket.jpg
Citrus Fruits

EMILY LEFERINK

- UNDER CONSTRUCTION - 

Citrus Fruits

ANAIS PINTOTORRES

- UNDER CONSTRUCTION - 

AMBER VAN HETEREN

- UNDER CONSTRUCTION - 

Citrus Fruits

DOMINIK CHAWALCZYNSKI

16 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. ZORGT ER 2X IN DE WEEK VOOR DAT ONZE AFWAS WEER SPIK EN SPAN IN DE KASTEN KOMT. HEEFT 4 BROERTJES EN ZUSJES. HAALT GOEDE CIJFERS OP SCHOOL EN IS BIJNA 2 METER LANG.

Citrus Fruits
Foto Dirk Palmero.JPG

DIRK PALMERO
BELLERS

16 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. DOET VWO EN DOET DAAR FLINK ZIJN BEST VOOR SAMEN MET ZIJN OPA. VINDT 'BUITEN-WERK-LEVEN' EEN BETER WOORD VOOR VRIJE TIJD. IS BESTE VRIENDEN MET JOES. EN IS HALF SPAANS. 

JOES TENTEN.jpg

JOES TENTEN

16 JAAR. HEEFT VERKERING MET ISA. WOONT IN ENSCHEDE. ZIT OP KORFBAL. HEEFT MAAR LIEFST 2 BAANTJES.  HOUDT VAN KOKEN SAMEN MET BESTE VRIEND DIRK. EN ZEGT VAAK AJU ALS HIJ WEGGAAT.

HERMAN BALTINK

72 JAAR. IS ONZE TROUWE BEZORGER. HEEFT 3 KLEINKINDEREN DIE HIJ AF EN TOE TROTS KOMT SHOWEN. IS FANATIEK BIJ DE PLAATSELIJKE KORFBALVERENIGING. EN

MAAKT GRAAG MET IEDEREEN EEN PRAATJE.

HERMAN
Citrus Fruits
bottom of page