ANNA-SOPHIE BOSCH

32 JAAR. ENSCHEDE.

IS SAMEN MET FRANK. 

IS EIGENAAR VAN APPELTJES VAN ORANJE. HOUDT VAN PROSECCO. VINDT MEI DE MOOISTE MAAND VAN HET JAAR. BAKT ELKE TAART MET PASSIE EN GAAT HET LIEFST OP STEDENTRIP NAAR LONDEN.

DSCF1866.jpg

STACEY BRAGGAAR

24 JAAR. WOONT IN HENGELO.  

IS ONZE BEDRIJFSLEIDER IN WORDING. MAAKT DE HELE DAG GRAPPEN. IS HALF INDISCH. HOUDT DAN OOK GIGA VAN DIE KEUKEN. IS OP STAGE IN MEXICO GEWEEST. 

STACEY.jpg
Amke Terink.jpg

AMKE TERINK

25 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET RICHARD. HEEFT 2 KATTEN. DIE HEBBEN ZELFS EEN EIGEN KATTENKAMER. HEEFT ENERGIE VOOR 10. HOUDT VAN BAKKEN. KAN GEWELDIG KOKEN EN SMEERT DE LEKKERSTE BROODJES. 

JESKE.jpg

JESKE ROERINK

21 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET TEUN. WOONT NET OP ZICHZELF IN EEN HEEL FIJN HUIS. KAN MEGA GOED HANDBALLEN. IS HARTSTIKKE GESLAAGD VOOR HAAR OPLEIDING GERONTOLOGIE EN DOET ER NU EEN MASTER ACHTERAAN. 

AINA PALMERO BELLERS

17 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET BOAZ. HEEFT EEN TUSSENJAAR. WAARDOOR ZE LEKKER VEEL BIJ ONS KAN WERKEN. IS DE ZUS VAN DIRK. IS HALF SPAANS EN SPREEKT 'T DUS OOK VLOEIEND.

Aina op locatie.heic

TYA DE GOEI

22 JAAR. WOONT IN HENGELO. IS SAMEN MET MAURO. WERD GESCOUT TIJDENS EEN CATERING VOOR HAAR MOEDER. HEEFT NET HAAR OPLEIDING HOTELMANAGEMENT AFGEROND. 

Tya de Goei.jpg
Foto Dirk Palmero.JPG

DIRK PALMERO BELLERS

15 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. DOET VWO EN DOET DAAR FLINK ZIJN BEST VOOR. VINDT 'BUITEN-WERK-LEVEN' EEN BETER WOORD VOOR VRIJETIJD. IS BESTE VRIENDEN MET JOES. EN IS HALF SPAANS. 

JOES TENTEN.jpg

JOES TENTEN

15 JAAR. HEEFT VERKERING MET ISA. WOONT IN ENSCHEDE. ZIT OP KORFBAL. KAN DAT ALS DE BESTE. HOUDT VAN KOKEN SAMEN MET BESTE VRIEND DIRK. EN ZEGT VAAK AJU ALS HIJ WEGGAAT.

INEKE POSTMA

32 JAAR. IS SAMEN MET MARC. WOONT IN ENSCHEDE. HEBBEN SAMEN ZOON VIC. IS ONZE NIEUWSTE 'APPELTJE'. KAN GEWELDIG BAKKEN.  HEEFT ROOTS IN GENEMUIDEN EN HOUDT WEL VAN EEN FEESTJE. 

INEKE POSTMA.jpg

STORM HEMSSEMS

15 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. GEEFT TRAINING IN FREERUNNEN. KAN EEN BACKFLIP ZO UIT HET NIETS. IS EEN GOEDE VRIEND VAN JOES. EN DOET BIJ ONS ZIJN EERSTE WERKERVARING OP. 

STORM HEMMSENS.jpg
HERMAN

HERMAN BALTINK

71 JAAR. IS ONZE TROUWE BEZORGER. HEEFT 3 KLEINKINDEREN DIE HIJ AF EN TOE TROTS KOMT SHOWEN. IS FANATIEK BIJ DE PLAATSELIJKE KORFBALVERENIGING. EN

MAAKT GRAAG MET IEDEREEN EEN PRAATJE.

Sinaasappelsap

WORDT OOK EEN APPELTJE!

Op dit moment is ons team compleet! Maar vrijblijvend solliciteren kan natuurlijk altijd :-)