ANNA-SOPHIE BOSCH

31 JAAR. ENSCHEDE.

IS SAMEN MET FRANK. 

IS EIGENAAR VAN APPELTJES VAN ORANJE. HOUDT VAN PROSECCO. VINDT MEI DE MOOISTE MAAND VAN HET JAAR. BAKT ELKE TAART MET PASSIE EN GAAT HET LIEFST OP STEDENTRIP NAAR LONDEN.

DSCF1866.jpg

EVELIEN BOLT

40 JAAR. ENSCHEDE. IS SAMEN MET DENNIS. TROTSE MOEDER VAN CEES EN DORUS. IS IN DIENST ALS 'SPECIAAL APPELTJE'. KAN GEWELDIG INDISCH KOKEN. HOUDT WEL VAN EEN FEESTJE. KAN DE BESTE KOOPJES JAGEN. EN IS FAN VAN HET STRAND. 

Appeltjes van Oranje-27.jpg
STACEY.jpg

STACEY BRAGGAAR

23 JAAR. WOONT IN HENGELO.  

IS ONZE BEDRIJFSLEIDER IN WORDING. MAAKT DE HELE DAG GRAPPEN. HEEFT  INDISCHE  ROOTS. IS OP STAGE IN MEXICO GEWEEST. EN VINDT HET GRAPPIG DAT (O.A.) BAKKEN HAAR WERK IS. 

Amke Terink.jpg

AMKE TERINK

25 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET RICHARD. HEEFT 2 KATTEN. DIE HEBBEN ZELFS EEN EIGEN KATTENKAMER. HEEFT ENERGIE VOOR 10. HOUDT VAN BAKKEN EN SMEERT DE LEKKERSTE BROODJES. 

HERMAN BALTINK

71 JAAR. IS ONZE TROUWE BEZORGER. HEEFT 3 KLEINKINDEREN DIE HIJ AF EN TOE TROTS KOMT SHOWEN. IS FANATIEK BIJ DE PLAATSELIJKE KORFBALVERENIGING. EN

MAAKT GRAAG MET IEDEREEN EEN PRAATJE.

HERMAN

WORDT OOK EEN APPELTJE!

WIL JIJ OOK ONDERDEEL UITMAKEN VAN DIT GEWELDIGE DREAM TEAM? DAT KAN! KIJK GAUW ONDER VACATURES. WE ZOEKEN NAMELIJK NOG MEER 'APPELTJES'!

Sinaasappelsap