top of page

ANNA-SOPHIE BOSCH

33 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE.

IS SAMEN MET FRANK. HEBBEN SAMEN DOCHTER MARIE VAN 6 MAANDEN. IS EIGENAAR VAN APPELTJES VAN ORANJE. HOUDT VAN PROSECCO. VINDT MEI DE MOOISTE MAAND VAN HET JAAR. EN GAAT HET LIEFST OP STEDENTRIP NAAR LONDEN.

0C71AE1F-2FC2-4984-9B89-DD13C5FAFFF5.jpeg

FRANK GORKINK

35 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET ANNA-SOPHIE. DOL OP DOCHTER MARIE. IS GEK VAN FORMULE1 EN MAX VERSTAPPEN. GEBOREN IN HENGELO. GAAT GRAAG VISSEN OF VLIEGEREN. HOUDT VAN SPECIAALBIERTJES EN IS EEN ECHTE VLEESETER. 

78550E4C-16D4-4087-BE08-25AE6C449C13_1_201_a_edited.jpg
Henrietta Besselink.jpg

HENRIËTTA BESSELINK 

35 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET MICHEL. HEBBEN SAMEN ZOON STEN VAN 8 MAANDEN. IS GEBOREN IN ZUID-AFRIKA. HEEFT MAAR LIEFST 4 BROERS EN ZUSSEN. EN WORDT DOOR MAN MICHEL OP SLEEPTOUW GENOMEN OPZOEK NAAR DE LEKKERSTE PIZZA'S VAN NL.

INEKE POSTMA

32 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET MARC. HEBBEN SAMEN ZOON VIC. IS ONS PATISSIER  'APPELTJE'. BAKT DUS DE STERREN VAN DE HEMEL. GAAT VAAK EVEN KIJKEN BIJ FESTIVALS IN TWENTE. EN HEEFT ROOTS IN GENEMUIDEN.

KJELD VAN OORT

24 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE SAMEN MET OUDERS EN HOND. HEEFT NET ZIJN OPLEIDING BAKKER/ONDERNEMER AFGEROND AAN HET ROC. SCHREEF IN ZIJN SOLLICITATIEBRIEF DAT HIJ HEEL GRAAG DE OVER THE TOP TAART WIL LEREN MAKEN. EN DANST WAT AF IN ONZE KEUKEN TIJDENS DE DAGELIJKSE  'DANCEBREAK'.

Kjeld van Oort.jpg

JAN WILLEM HEKKET

24 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. HEEFT AL MEER DAN 10 JAAR HORECA ERVARING. KAN HEEL GOED HOCKEYEN. HAD DAARIN WEL PROF KUNNEN WORDEN ALS 'IE MEER GETRAIND HAD. GAAT WAARSCHIJNLIJK IN FEBRUARI VOOR ZIJN AFSTUDEERSTAGE NAAR SEVILLA. EN HOUDT WEL VAN EEN FEESTJE MET VRIENDEN. 

Jan Willem Hekket.jpg
PHOTO-2023-08-15-12-20-04.jpg

ANAIS PINTOTORRES

19 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET JURRIEN DIE UIT CURACAO KOMT. HEBBEN SAMEN ZOON JENOAH VAN 9 MAANDEN. IS HALF VENAZULAANS. VOORSTEL BEDRIJFSUITJE WAS SKYDIVEN, MAAR DAT IS HAAR NET WAT TE SPANNEND. EN HAAR LIEVELINGSKLEUR IS PASTEL ROZE. 

Vera Bokdam.jpg

VERA BOKDAM

31 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. IS SAMEN MET FLORIS. DEED ZICHZELF VORIG JAAR DE BELOFTE OM EEN BAAN TE HEBBEN EEN JAAR LATER. DAT IS GELUKT. BRACHT TIJDENS SOLLICITATIE ZELFGEMAAKTE CANTUCCINI  MEE. SLIMME MEID. IS DOL OP HARRY POTTER. EN HEEFT EIGENLIJK MAAR 1 GROTE LIEFDE IN HAAR LEVEN: KONIJN HERMAN. 

DOMINIK CHAWALCZYNSKI

16 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. ZORGT ER 2X IN DE WEEK VOOR DAT ONZE AFWAS WEER SPIK EN SPAN IN DE KASTEN KOMT. HEEFT 4 BROERTJES EN ZUSJES. HAALT GOEDE CIJFERS OP SCHOOL EN IS BIJNA 2 METER LANG.

PHOTO-2023-08-14-20-28-54.jpg

DIRK PALMERO
BELLERS

16 JAAR. WOONT IN ENSCHEDE. DOET VWO EN DOET DAAR FLINK ZIJN BEST VOOR SAMEN MET ZIJN OPA. VINDT 'BUITEN-WERK-LEVEN' EEN BETER WOORD VOOR VRIJE TIJD. IS BESTE VRIENDEN MET JOES. EN IS HALF SPAANS. 

Foto Dirk Palmero.JPG
JOES TENTEN.jpg

JOES TENTEN

16 JAAR. HEEFT VERKERING MET ISA. WOONT IN ENSCHEDE. ZIT OP KORFBAL. HEEFT MAAR LIEFST 2 BAANTJES.  HOUDT VAN KOKEN SAMEN MET BESTE VRIEND DIRK. ZEGT VAAK AJU ALS HIJ WEGGAAT. EN HEEFT ZIJN HELE FAMILIE SUPERFAN VAN ONZE CITROEN MERINGUE CHEESECAKE GEMAAKT.

HERMAN

HERMAN BALTINK

72 JAAR. IS ONZE TROUWE BEZORGER. HEEFT 3 KLEINKINDEREN DIE HIJ AF EN TOE TROTS KOMT SHOWEN. IS FANATIEK BIJ DE PLAATSELIJKE KORFBALVERENIGING. EN

MAAKT GRAAG MET IEDEREEN EEN PRAATJE.

bottom of page